Fürdőszoba áruház , webshop
1214 Budapest, Csepel Kossuth L. u. 127.
 
Opozno, cersanit, tubadzin,  csempe, padló
Regisztráció

Akció
Menü
Termékek
Oldaltérkép
Cement hatású padló
Cement hatású
padlók >
Opozno, cersanit, tubadzin,  csempe, padló
 Termékeink
Opozno, cersanit, tubadzin,  csempe, padló

Akció

CADIZ

Csempe: 25 X 40

Padló: 33,3 X 33,3

Felület:  matt

Akció: Gyári listaár -10%


Akció

SASSO

Méret (cm): 33,3 x 33,3 padló

Akció: Gyári listaár -10%

 

 


Akció

ALBERO

Csempe: 50x20

Padló: 50x20

Rendelési idő: kb.1-2 munkanap

Boltunkban megtekinthető


Akció

VELVET

25x33 csempe

30x30 padló

Üzletünkben megtekinthető!

Rendelési idő: 1-2 munkanap!


Akció

ALL IN WHITE

Csempe: 59,8x29,8

Padlólap: 60x60

Üzletünkben megtekinthető!

Rendelési idő: 1-2 munkanap

Az AKCIÓ Visszavonásig érvényes!


Akció

VIVIDA/VIVIDO

 Csempe: 30x60

Felülete: fényes

 

 

 


Akció

KENDAL beige

Csempe és Padló: 30x60

Üzletünkben megtekinthető!

Rendelési idő: 1-2 munkanap!


Akció

Clever 90cm mosdó jobb/bal

Bútorhoz rögzíthető, süllyeszthető

Méret: 902 x 390 x 40 mm

Anyaga: öntött márvány

Súly: 16,50 kg

Forma: szögletes

műszaki rajzok, adatok

Rendelésnél legyen szíves megadni melyik oldali kell.

AKCIÓ!

Készletek erejéig rendelhető


Akció

TANGO HEX

Csempe: 44,8x22,3

Padlólap: 45x45

Rendelési idő: kb.3-4 munkanap


Akció

SYNTHIA

Csempe: 20x50

Padlólap: 33,3x33,3

Rendelési idő: kb. 2-3 munkanap

Üzletünkben megtekinthető!

 

 



Opozno, cersanit, tubadzin,  csempe, padló

Adatvédelmi tájékoztató

Az adatkezeléssel kapcsolatos fogalmak

Érintett: Bármely meghatározott, személyes adat alapján azonosított vagy - közvetlenül vagy közvetve - azonosítható természetes személy;
Személyes Adat: Az érintettel kapcsolatba hozható adat - különösen az érintett neve, azonosító jele, valamint egy vagy több fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző ismeret -, valamint az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés;
Hozzájárulás: Az érintett akaratának önkéntes és határozott kinyilvánítása, amely megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel félreérthetetlen beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adat - teljes körű vagy egyes műveletekre kiterjedő – kezeléséhez;
Tiltakozás: Az érintett nyilatkozata, amellyel személyes adatának kezelését kifogásolja, és az adatkezelés megszüntetését, illetve a kezelt adat törlését kéri;
Adatkezelő: Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely önállóan vagy másokkal együtt az adat kezelésének célját meghatározza, az adatkezelésre  (beleértve a felhasznált eszközt) vonatkozó döntéseket meghozza és végrehajtja, vagy az adatfeldolgozóval végrehajtatja;
Adatkezelés: Az alkalmazott eljárástól függetlenül az adaton végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így különösen gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, lekérdezése, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adat további felhasználásának megakadályozása, fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése;
Adattovábbítás: Az adat meghatározott harmadik személy számára történő hozzáférhetővé tétele;
Nyilvánosságra Hozatal: Az adat bárki számára történő hozzáférhetővé tétele;
Adattörlés: Az adat felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállítása többé nem lehetséges;
Adatmegjelölés: Az adat azonosító jelzéssel ellátása annak megkülönböztetése céljából;
Adatzárolás: Az adat azonosító jelzéssel ellátása további kezelésének végleges vagy meghatározott időre történő korlátozása céljából;
Adatmegsemmisítés: Az adatot tartalmazó adathordozó teljes fizikai megsemmisítése;
Adatfeldolgozás: Az adatkezelési műveletekhez kapcsolódó technikai feladatok elvégzése, függetlenül a műveletek végrehajtásához alkalmazott módszertől és eszköztől, valamint az alkalmazás helyétől, feltéve hogy a technikai feladatot az adaton végzik;
Adatfeldolgozó: Az a természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely szerződés alapján - beleértve a jogszabály rendelkezése alapján kötött szerződést is - adatok feldolgozását végzi;
Adatállomány: Az egy nyilvántartásban kezelt adatok összessége;
Harmadik Személy: Olyan természetes vagy jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet, aki vagy amely nem azonos az érintettel, az adatkezelővel vagy az adatfeldolgozóval;
EGT-Állam: Az Európai Unió tagállama és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más állam, továbbá az az állam, amelynek állampolgára az Európai Unió és tagállamai, valamint az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban nem részes állam között létrejött nemzetközi szerződés alapján az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes állam állampolgárával azonos jogállást élvez;
Harmadik Ország: Minden olyan állam, amely nem EGT-állam;
Adatvédelmi Incidens: Személyes adat jogellenes kezelése vagy feldolgozása, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés.

Az adatkezelő neve Márbó XXI. Bt. adószáma 28613347-2-43, címe 1214 Budapest 21 Zrínyi utca 23  telefon 061-276-0034, e-mail cím info@marboxxi.hu.
Az adatkezelés jogalapja
az érintett önkéntes hozzájárulása. 
Weboldalunkkal kapcsolatos adatkezelésünk azt érinti, aki webáruházunkban regisztrál, rendelést ad le, kérdést tesz fel weboldalunkon keresztül, vagy oldalunkat meglátogatja.

Regisztráció

Az adatkezelés célja a vásárlás lehetővé tétele, a vevő azonosítása.
A kezelt adatok köre
a felhasználó által megadott e-mail cím jelszó, telefonszám, számlázási név, számlázási cím, szállítási név (opcionális), szállítási cím (opcionális).
Az adatkezelés időtartama amíg az érintett nem törli a regisztrációját.
A regisztrált felhasználó adathordozhatósághoz való jogát belépést követően az 'adataim' menüpontban tudja évényesíteni. Itt az 'Adataim letöltése'gombra kattintva elkészítheti a fájlt és az 'Adataim letölése' szövegre kattintva letöltheti a regisztrációnál megadott adatait TXT formátumban. A regisztrált adatok módosítása, törlése szintén az 'adataim' menüpontban lehetséges.

Rendelés

Az adatkezelés célja a vásárlás lehetővé tétele, a vevő azonosítása, elkülönítése más vevőktől. A számlaírás és a rendelés lebonyolítása, szükség esetén kapcsolatfelvétel a vevővel.
A kezelt adatok köre a regisztrációs adatok, a választott termékek megnevezése és leírása, mennyiséggel árral, a rendelés azonosítója, időpontja, szállítás módja, vevő által írt megjegyzés.
Rendelése adatait a rendeléstől számított 1 év múlva töröljük.

Termékkel kapcsolatos kérdés

Az adatkezelés célja a kérdés megválaszolása.
A kezelt adatok köre az e-mail cím és a választott termék kóddal, leírással, árral és a feltett kérdés.
Termékkel kapcsolatos kérdés küldése esetén nem tároljuk az adatokat adatbázisban. E-mailben kapunk ezekről értesítőt. Az e-maileket 5 évig őrizzük.

Keresett termékkel kapcsolatos kérdés

Az adatkezelés célja a kérdés megválaszolása.
A kezelt adatok köre az e-mail cím és a beírt termék név.
Termékkel kapcsolatos kérdés küldése esetén nem tároljuk az adatokat adatbázisban. E-mailben kapunk ezekről értesítőt. Az e-maileket 5 évig őrizzük.

Napló file bejegyzések

Az adatkezelés célja a weboldal látogatottságának mérése, annak megállapítása, hogy milyen időszakban, milyen hivatkozással érkeznek látogatók az oldalra.
A kezelt adatok köre az IP cím, a látogató által használt böngésző típusa, az operációs rendszer, az internet szolgáltató neve, dátum/ idő bélyegző, hivatkozó és kilépő oldalak címe, kattintások száma a látogatás alatt. Az IP cím és a hasonló információk nem köthetőek semmiféle személyes információhoz.
Ezeket az adatokat a szerver 2 évig tárolja.

Cookie kezelésünk

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld weboldalunk a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz.
Az adatkezelés célja
a felhasználók azonosítása, egymástól való megkülönböztetése, a felhasználók aktuális munkamenetének azonosítása, az annak során megadott adatok tárolása, az adatvesztés megakadályozása, a felhasználók azonosítása.
A kezelt adatok köre azonosítószám, dátum, időpont, valamint az előzőleg meglátogatott oldal.
Az adatkezelés időtartama a munkamenet lezárultáig.

A Google cookie kezelése

Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Analytics rendszerén keresztül történik. A Google, ezen cookie-k segítségével tárolja, ha a látogató korábban már látogatást tett webhelyünkön, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a látogató részére külső szolgáltatók internetes webhelyein. A látogató a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatják le a Google cookie-jait. Elérhetőségük: www.google.com/analytics. Amennyiben a látogató nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Súgó” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

hogyan lehet letiltani a cookie-kat,
hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy
hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy
hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

Az Érintettek adatkezeléssel kapcsolatos jogai

Az Érintettek jogosultak személyes adataikról tájékoztatást, helyesbítést, törlést vagy zárolást kérni.
Tájékoztatáskérés
Az Érintettek tájékoztatást kérhetnek az Érintett által átadott és az adatkezelő által kezelt személyes adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – személyes adataik továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A tájékoztatás iránti kérelmet – az Érintettek adatai biztonsága érdekében írásban a fent szereplő adatkezelő személy elérhetősége egyikén (emailben a megfelelő azonosító adatok megadásával) van lehetőség az adatkezelő részére megküldeni. Az adatkezelő a lehető legrövidebb idő alatt, de legkésőbb 30 napon belül írásban, közérthető módon megadja a tájékoztatást az Érintett által megadott címre.
Helyesbítés
Amennyiben az Érintett jelzi (a pontosított személyes adat egyidejű megadásával) az adatkezelő felé, hogy a kezelt személyes adat a valóságnak nem felel meg vagy az adatkezelő egyéb úton tudomást szerez a személyes adatok hibájáról és a helyes adatokról, akkor a személyes adatot az adatkezelő helyesbíti. A helyesbítésről illetve a helyesbítésre vonatkozó kérelmének elutasításáról az adatkezelő értesíti az Érintettet.
Törlés („elfeledtetéshez való jog”)
Az Érintett jogosult kérni az Érintett által megadott személyes adatainak törlését, az adatkezelő pedig köteles indokolatlan késedelem nélkül törölni az Érintettre vonatkozó személyes adatokat, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:
 Nincs szükség már a személyes adatokra abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték
 Az Érintett visszavonja az adatkelezés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja
 Az Érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre
 A személyes adatok jogellenesen lettek kezelve
 Az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell az Érintett által megadott személyes adatokat.
A személyes adatok törlése nem alkalmazhatóak, amennyiben az adatkezelés szükséges:
 a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából
 a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, valamint közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából
 jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, és védelméhez.
Tiltakozás személyes adat kezelése ellen
A fentiek szerinti jogok kivételes esetekben jogszabályi rendelkezés alapján korlátozhatók, így különösen az Érintett vagy mások jogainak védelme érdekében.
Az adatkezelő az érintettek adatkezelési nyilatkozatával ellentétes adatszolgáltatást csak és kizárólag erre jogszabályban felhatalmazott szervek megkeresésére, jogszabályban meghatározott esetekben teljesít.
Adathordozhatósághoz való jog
Jogosult az Érintett a rá vonatkozó, általa az adatkelező rendelkezésére bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapni, továbbá jogosult ezeket a kapott adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítására anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a rendelkezésére bocsátotta személyes adatait.
Jogorvoslat
Ha az Érintett úgy ítéli meg, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatos jogsérelem érte kérdéseivel, jogorvoslatért fordulhat az adatkezelőhöz a fent megadott elérhetőségeken. Továbbá ,vizsgálatot kezdeményezhet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál, melynek elérhetősége: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., honlap: www.naih.hu, telefon: +36 (1)
391 1400, e-mail cím: ugyfelszolgalat@naih.hu. Valamint fordulhat közvetlenül az illetékes törvényszékhez: Fővárosi Törvényszék, Postacím: 1363 Pf. 16, vagy a 1055 Budapest, Markó u. 27., de fordulhat a lakóhelye szerinti törvényszékhez is.

 
E-mail: info@marboxxi.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-17:00, Szombat 8:00-13:00
Fax: 061-420-1346 
MÁRBÓ XXI BT.
Telefon: 061-276-0034
Mobil: 0630-536-1962
Fürdőszoba szalon : 1214 Bp. Kossuth L. u. 127.
 
 

Oldal tetejére ugrás

Főoldal
Rólunk
Vásárlási információ
Kapcsolat
Belépés
Regisztráció
Akció
 Termékeink
Opozno, cersanit, tubadzin,  csempe, padló
Általunk forgalmazott fürdőszoba termékek:

ACÉLLEMEZ KÁD AKCIÓK ALFÖLDI Szaniter ARTE Burkolatok, csempék, padlók BANNIO FŰRDŐSZOBA BÚTOROK BIANKA PLUSZ BÚTOR TBOSS BIANKA TREND BÚTOROK BLANCO BURKOLÓANYAGOK BÚTOROK Cement hatású burkolatok (PACTHWORK) Ceramika KONSKIE csempék CERSANIT Burolatok csempék, padlók CERSANIT KÁDAK CIMSEC DEANTE DOMINO Burkolatok, csempék, padlók DURAVIT Szaniter EGGER ENERGIEKER EQUIPE Burkolatok, csempe, padló FA HATÁSÚ PADLÓK GŐZKABINOK GOLDEN TILE csempe padlólap GROHE GUIDO BÚTOROK H2O KÁDAK H2O ZUHANYKABINOK KANJIZA Keramika Burkolatok, csempék, padlók KLASSZIKUS BÚTOR BIANKA TBOSS KLINKER Burkolatok KOLPA KOLPA zuhanytálcák KONYHAI csempék KWADRO csempék M-ACRYL KÁDAK MARAZZI burkolatok, csempék, padlólapok MARMORIN MARMORIN mosdók MARMY mosdók MARMY ÖNTÖTT MÁRVÁNY KÁDAK MASSZÁZSKABINOK METRO csempék MODERN BÚTOROK TBOSS MOFÉM MOSOGATÓK OPOCZNO Burkolatok, csempék, padlólapok PARADYZ burkolatok, csempék, padlók RADAWAY ZUHANYKABINOK RADAWAY zuhanytálcák Radiátor BRH IVES RAVAK KÁDAK RAVAK zuhanytálcák REALONDA Burkolatok, csempék, padlók RUSZTIKUS FA BÚTOROK TBOSS SADON padlólapok SAGITTARIUS SAKRET SZANITEREK TEKA TUBADZIN Burkolatok csempék,padlók UNDEFASA csempék, padlók VALORE Csempék, Padlók VALORE FÜRDŐSZOBA BÚTOROK VARIOGLASS zuhanyajtók VARIOGLASS zuhanykabinok WEBER - TERRANOVA ZALAKERÁMIA csempék, padlók ZUHANYAJTÓK